MENU

Voorgerechten

Bordje charcuterie 24.00
Carpaccio19.00
Garnaalkroket8.00
Huisgemaakte bitterballen 10.00
Gemarineerd buikspek 16.00
Pijlinktvis/chorizo/risotto12.00
Blikje Ansjovisfilets 10.00
Portie olijven 6.00
Txistorra Txogitxu 10.00
Kaaskroket 6.00
Bordje Paleta 100% Iberico Bellota21.00
Iberico Rib fingers 12.00

Vis

Zeetong Meunière 32.00
Gamba28.00

Hoofdgerechten

incl.mayo,groene sla,frietjes of aardappel in schil

Rumsteak Hereford24.00
Handegesneden Tartaar Txogitxu24.00
Rib-Eye Txogitxu36.00
Entrecôte Wexford32.00
Picanha 2p.55.00
Filet Pur Paard32.00
Filet Pur Simmental 38.00
Veggie suggestie22.00
Dagprijs
Belgische klassieker24.00
Dagprijs
Traag gegaarde kalfswang 28.00
Côte à l’os 2p80.00
Chef’s choice mix plate (vanaf 3p)48.00

Sauzen

Peperroom3.00
Groene peper3.00
Archiduc3.00
Italiaanse kruiden3.00
Béarnaise sauce3.00
Kruidenboter3.00
Pansaus 3.00

Desserten

Don Pedro6.00
Dame Blanche AE& A8.00
Crème Brulée6.00
Sabayon met noily prat en vanille (vanaf 2p) 9.00

Supplementen

Gekarameliseerd witloof 4.00
Hassleback potato4.00
Witloof slaatje 4.00
Warme groentjes 5.00
Gebakken champignons 5.00